A baromfiitató a gazdaság barátja

Baromfi itató

Egy nagyobb méreteket öltő tenyésztés során, a befektetett munka bizony néha nagymértékben az ember fizikai korlátait feszegeti, ebből az okból kifolyólag érdemes olyan segédeszközöket igénybe venni, amelyek minőségbeli problémák miatt nem hátráltatják a munkában.

Ez a baromfi itató törés-biztos műanyagból készül és tökéletes társnak bizonyul a szárnyasok mindennapi szükségleteinek kielégítésében. Kifejezetten szabad tartású szárnyasoknak lett kifejlesztve, széles, álló lábai közel lehetetlenné teszik, hogy felboruljon az arra gyakorolt, különböző külső hatások következtében.

Utántöltését tekintve, a baromfi itató használata kifejezetten egyszerű, felülről történik, ezáltal is időt megtakarítva. A még könnyebb utántöltés és elhelyezés érdekében, markolattal van ellátva, ami nem zavarja a szárnyasokat a baromfi itató használata közben.

Magassága 70 cm, optimális kis-, közepes- valamint nagytestű szárnyasok esetében egyaránt, itatótányérja pedig megközelítőleg 20 cm-rel a föld felett helyezkedik el. A fent említett baromfi itató minden szempontból maximálisan megfelel a szárnyasok igényeinek, ráadásul az Ön munkáját is megkönnyíti.

Print Friendly, PDF & Email