Az örök kedvenc, a rózsakvarc karkötő

Rózsakvarc karkötő
Rózsakvarc karkötő

A rózsaszín leheletfinom árnyalata nagyon sok hölgyhöz áll közel. Nem véletlen, hiszen ez a pasztell szín a tündérmesék hangulatát idézi, így még a legfárasztóbb pillanatokat is szebbé varázsolhatja. A rózsakvarc karkötő elegáns kiegészítőjévé válhat öltözékének, ruhatárának. A halvány pink szín nem csupán a kislányok kedvence.

Felnőtt nők is bátran hordhatják, hiszen mi sem fejezi ki jobban a női kecsességet és törékenységet, mint ez a hihetetlenül szép drágakő? Merüljön el a bájos színek és formák világában, válogasson rózsakvarc karkötőink közül, amelyeket harmonikusan kombinálhat más rózsakvarc kiegészítőinkkel. Egyedi készítésű ékszereink anti-allergén alkatrészekből állnak, így nyugodtan viselheti akkor is, ha érzékeny a bőre.

Eszter karkötő fantázianevű darabunk érdekessége, hogy a rózsakvarc gyöngyöket poppy jáspisok teszik változatosabbá, a Tündér karkötő pink színű szemeit pedig zöld aventurin gyöngyök tarkítják. Tegye szebbé és ragyogóbbá a napjait, nézze meg rózsakvarc karkötőinket, és válassza ki a kedvencét most!

Print Friendly, PDF & Email