Az ingyenes webáruház készítés opciói és azok hátrányai

Ingyenes webáruház készítés

A mai pénzközpontú világban nagyon csábítóan hatnak mindenkire a kedvezményes és az úgymond ingyenes alternatívák, azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy hosszútávon ezek mindig hordoznak magukban valami negatívumot. Például az ingyenes webáruház készítés lehetősége is igen kecsegtetően hangzik, ellenben ha mélyebben belemerül a témába, akkor beláthatja, hogy az ingyenes jelző ebben ez esetben is csak a marketing részét képezi.

Ha az ingyenes webáruház készítés kulcsszavakat beírja valamelyik keresőbe, akkor több száz találatot is kaphat, de a lényegük ugyanaz lesz. Egy részük arról szól, hogy mindenféle tapasztalat nélkül, az ember saját maga készítse el a webshopját, a másik ehhez hasonló opció pedig az ismerős által létrehozott értékesítésre szolgáló weblap.

Az ingyenes webáruház készítés harmadik lehetőségeként a bérelt áruházakat kínálják, amelyekért ugyan pénzt tényleg nem kell adni, de az oldalon megjelenő reklámokkal, hirdetésekkel valójában mégiscsak megfizeti a szolgáltatást. Ráadásul mindhárom esetben fennáll mindenféle hibalehetőség és igencsak korlátozva van a fejlesztés is.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :