Az Acuvue kontaktlencsék előnyei

Acuvue kontaktlencsék
Acuvue kontaktlencsék

A látáshibák korrigálására használhatunk szemüveget vagy kontaktlencsét. Az Acuvue kontaktlencsék több szempontból is előnyösek, hiszen ellátják azt a feladatot, amit a szemüvegek, viszont e mellett kis helyen is elférnek, észrevehetetlenek, illetve esetükben nem okoznak zavart az időjárási körülmények. Használatuk egyszerű.

A szaruhártyára kell helyezni, így nagyobb látóteret biztosít, mint egy szemüveg. Sportokhoz is alkalmasabbak, mivel nem eshetnek le könnyen, mint egy szemüveg, és ezek nem feszélyezik a viselőjüket. Egyes esetekben csak a kontaktlencsék tudják javítani a látást. Ezt a praktikus kis találmányt a világon több millióan használják.

Az Acuvue kontaktlencsék megvásárolhatóak 90 darabos kiszerelésben, ezért nem kell nagyon gyakran újat rendelni. A www.optikaland.hu weboldalról könnyen beszerezhető, mindössze ki kell választani a megfelelő paramétereket: a görbületet és a dioptriát. Válassza Ön is a tisztánlátást a Johnson&Johnson gyártásában készült kontaktlencsék segítségével!

Print Friendly, PDF & Email