Ágyi poloskairtás eredményesen és nagy odafigyeléssel

poloskairtás
Poloskairtás

Az ÁNTSZ előírásai alapján minden szállodában, kollégiumban és egyéb tömegszálláson el kell végezni ezeknek a kellemetlen csípéseket okozó rovaroknak az irtását. A honlapon felkereshető cég rutinszerűen végzi a poloskairtást, azonban mindenegyes esetben a legnagyobb odafigyeléssel kezelik a helyiséget.
Az ágyak, a szekrények, az ülőgarnitúrák, a villanykapcsolók és az ablakkeretek is mind fertőtlenítésre kerülnek permetezéssel, vagy füstöléssel, illetve hidegköddel. Ezek a módszerek nem veszélyesek a háziállatokra.
A poloskairtás az Európai Unió által engedélyezett szerekkel történik. A cég szakemberei folyamatos továbbképzéseken is részt vesznek, ahol megismerkednek új technikákkal és vegyszerekkel, amelyek segítségével még nagyobb hatékonysággal végezhető a poloskairtás.
Lépjen be a honlapra, ha Ön is egy szállodát üzemeltet és el kell végeznie az előírt kötelező poloskairtást! Megtalálja a cég elérhetőségeit, amelyeken keresztül akár azonnal kapcsolatba is léphet és kérheti az árajánlatot a munka elvégzésére!

Print Friendly, PDF & Email