A Vredestein téli gumi újításai

Biztonságot adó Vredestein téli gumi
Biztonságot adó Vredestein téli gumi

Télen nem szívesen ülünk autóba, mert a havas, csúszós utakon nem túl kellemes és nem is biztonságos a vezetés. Még akkor sem, ha az évszaknak megfelelő gumiabroncs van az autón.

A Vredestein téli gumi legújabb modelljei viszont kiváló biztonságot nyújtanak, így bátran használhatja azokat, ha mégis muszáj volánhoz ülnie. Az érdem elsősorban a tervezőmérnököket illeti, akik egy újfajta keverék előállításával próbálták még hatékonyabbá tenni, a már amúgy is megbízhatóságáról és tartósságáról híres gumiabroncsot.

A Vredestein által gyártott autógumik igen népszerűek az autósok körében, ugyanis stabil úttartást és biztonságos vezetést biztosítanak, a legmostohább körülmények között is. Ezt csak fokozza a Vredestein téli gumi innovációja.

Az új keveréknek és az egyedi mintázatnak köszönhetően, kiváló stabilitást nyújt az autónak még az éles, csúszós kanyarokban is. A lamellák is úgy kerültek kialakításra a futófelületen, hogy azok megtörjék a víz által létrehozott vékony filmrétegeket az úttesten, ezzel is jobb tapadást biztosítva az autónak.

Print Friendly, PDF & Email