A reklámtoll kedvelt ajándék

Reklámtoll
Reklámtoll

A reklámajándékok sorában számtalan praktikus használati cikk helyet kap. Mégis az egyik legnépszerűbb ilyen eszköz a reklámtoll. Ennek több magyarázata is lehet. Egyrészt a tollak olcsón beszerezhetők, és könnyen emblémázhatók, ezáltal ideális reklámfelületté válnak.

Ugyanakkor tollat mindenki használ a munkahelyén, az otthonában és az ügyintézések során is, így nagy szükség van rá. Az emberek szívesen elfogadnak egy reklámtollat, míg például öngyújtóra nem biztos, hogy szükségük van.

Így tehát az írószer minden szempontból ideálisnak tűnik. A felülete elég nagy ahhoz, hogy felkerüljenek rá a legfontosabb információk. Ha egy adott céget szeretnénk népszerűsíteni, akkor a vállalat neve mellett érdemes feltűntetni annak logóját, címét és elérhetőségét is.

Termékek reklámozása során elég a nevet feltűntetni. Nagyobb rendezvények népszerűsítése során is gyakran alkalmazott marketingfogás a reklámtoll osztogatása, sőt a protokoll ajándékok, valamint a céges ajándékcsomagok is tartalmaznak többnyire ilyen hasznos tárgyakat.

Print Friendly, PDF & Email