A medence épségéért a homokszűrő felel

A homokszűrő felépítése
A homokszűrő felépítése

Abban az esetben, ha a kert egyik legszebb eleme maga a medence, akkor a tulajdonosnak mindenképp arra kell törekednie, hogy annak a vize tiszta maradjon. Azonban sokszor olyan kellemetlen anyagok is a medencébe jutnak, amelyeket csak a homokszűrő távolíthat el gondmentesen. Egy ilyen roppant profi eszközzel a medence vize mindig tiszta maradhat, amibe az ember igazán boldogan megy be és vígan lubickol benne.

Aki egy ilyen szerkezet mellett dönt, az biztosra veheti, hogy a tisztításhoz használt vegyszerek mennyiségét is minimálisra lehet csökkenteni, aminek számos egészséget érintő pozitívuma van. A homokszűrő fő technológiája az ivóvíz megtisztításában rejlik.

Ez a rendszer a tartály segítségével forgatja át a medencében található vizet és ebben a szűrőben a kvarchomok biztosítja a tökéletes működést. Ebben a rengeteg üledék és szennyeződés fennakad, ezáltal nem tud visszajutni a medencébe. A homokszűrő használata mindenképp ajánlott azoknak, akiket nagyon zavar a rengeteg kellemetlen anyag a medencében.

Print Friendly, PDF & Email