A jáde gyöngy elérhető sokak számára

Olcsó jáde gyöngy

Az ásvány felhasználását már nagyon régóta teszik az emberek és a társadalmak. A drága fémeket kevesen engedhették meg maguknak, ezért sokszor olcsóbb és gyakoribb alapanyagok után néztek. Ilyenből készülnek a jáde gyöngy és egyéb olcsó készítmények is.

A jáde egy eléggé gyakori és elterjedt kristály, amit sokszor megmunkált szobrok bevonására használtak. Gyakorisága miatt, szinte mindenki hozzájuthatott, még a szegény szerzetesek is, ezért volt oly közkedvelt a buddhista népek között.

A jáde Buddha szinte minden családban jelen volt. A jáde gyöngy is egy ilyen olcsó, mégis szép darab. Nyakláncok és egyéb test kiegészítők készíthetőek belőle. A gyongyekszerbolt.hu weboldalon olcsón hozzá lehet jutni. Darabáron pár Forintért megvehető a jáde gyöngy, ráadásul többféle kialakításban.

A jáde színe jellegzetesen világoszöld, azonban ma már több árnyalatban és színben pompáznak ezek a gyöngyök. Nézzem szét a weboldal ajánlatai között és vásároljon párat kislánya számára, hadd fűzzön Önnek egy szép nyakéket!

Print Friendly, PDF & Email