A beépíthető páraelszívó a penésztől is megóv

Beépíthető páraelszívó

Beépíthető páraelszívó

A konyha párás levegője sok gondot okozhat. Egyrészt megjelenik a falakon a penész, másrészt a konyhabútoroknak sem tesz jót a nedvesség. Ezért szükséges a beépíthető páraelszívó használata, hiszen így megóvhatjuk magunkat egy csomó kellemetlenségtől.

A penésszel nemcsak az a gond, hogy csúnyán néz ki a falakon, hanem kellemetlen, dohos szagot áraszt magából, valamint a spórákra sokan allergiások, így egészségügyi kockázattal is jár. Megjelenése ellen sokat tehetünk, ha felszerelünk egy beépíthető páraelszívót.

Így csökken a konyha légterének nedvességtartalma, valamint a falak is szárazabbak lesznek, ez pedig nem megfelelő a penészgomba számára. A beépíthető páraelszívó ideális azokban a konyhákban, ahol kevés a hely, hiszen ez a szerkezet a konyhaszekrénybe integrálható, így a kíváncsi tekintetek elől is rejtve marad.

Sok esetben visszacsúsztatható a tokjába és csak használatkor kell előhúzni. A beépíthető páraelszívó több színben és méretben is megvásárolható, vagyis választhatunk olyat, amelyik illik a konyha stílusához.

Print Friendly, PDF & Email

További cikkek :